Badkamers

Wij leveren en plaatsen complete badkamers uitgerust met al uw wensen. Ook hier regelen wij het tegelzetten, vloerenleggen, plafonds plaatsen, de verlichting en alle badkamer-elementen om een totaal product aan u af te leveren.

Keukens  

Keukens kunnen wij als compleet keukenblok aan u leveren en plaatsen. Wij dragen hierbij zorg voor alle elementen zoals bijvoorbeeld tegelzetten, verlichting en inbouwapparatuur. U kunt kiezen uit een scala aan merken en varianten in keukens.

Stukadoren

Wij stuken en spachtelpoetsen al uw wanden en plafonds. Hierbij kunnen wij eventueel ook gebruik maken van sierpleisters en decoratieve technieken. Een nette afwerking is gegarandeerd, evenals het gebruik van optimale materialen.

Dak onderhoud

Wat betreft het onderhoud aan daken kunnen wij complete (of gedeeltelijke) daken vervangen. Wij plaatsen dakkapellen en ook leveren en plaatsen wij kunststof en houten kozijnen. Bij dakonderhoud kunt ook denken aan het leveren en plaatsen van (Velux) dakramen.

Overige bouwwerkzaamheden

Onder overige bouwwerkzaamheden verstaan wij allerhande soorten aanbouwen, verbouwingen binnen en buiten, timmerwerk, leggen van leidingen, hang- en sluitwerk; u kunt het zo gek niet bedenken of wij voeren het uit.